JAPANS RESTAURANT EDO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 904 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Japans Restaurant EDO. Meer weten? Ontdek meer

31 mrt 2024 om 20:45 De pokebowls waren weer super! De sushi was minder, de rollen avokado/komkommer maki vielen uit elkaar. De bezorging viel tegen, ik was net boven de baby verschonen en bel niet gehoord, ring deurbel, 1 keer aangebeld eten is buiten voor de deur gezet
16 mrt 2024 om 22:37 Uitstekend
17 dec 2023 om 18:46 Erg lekker ik heb genoten
26 nov 2023 om 21:52 Perfecte bezorging. Sushi lekker maar rijst naar mijn smaak iets te zurig
12 aug 2023 om 8:34 Als salade bestaat uit alleen maar sla met een flinke plas water onderin het bakje en dan wat kip erboven op en ook nog 12€ kost dan bestel ik voortaan geen eten meer bij dit restaurant. Eerder was het beter dat zie ik (nu) ook in de reviews.
6 jul 2023 om 19:29 Eten was goed, helaas niet de juiste bestelling gekregen. Geen oplossing die werkbaar was aangeboden, alleen dat ik hem terug kon brengen om een nieuwe te krijgen...
29 jun 2023 om 22:05 I ordered chicken with fried rice added and also pork with noodles added, it was sooooo extremely salty. The good part is the noodles n the rice isn’t salty.
21 mei 2023 om 21:58 Zalmsalade redelijk, te weinig aangemaakt, wat flauw. De eend met rijst was prima, smakelijk en veel groente. Pasteitjes heerlijk.
18 mei 2023 om 20:47 Het eten was koopt de rijst was niet lekker Loempia’s waren koud gyoza was ook koud jammer dit echt niet goed
7 mei 2023 om 20:20 heerlijk gegeten, het eten was lekker warm. Dit is hoe sushi moet zijn
23 apr 2023 om 9:20 Het vel van de temaki handrol was heerlijk zacht en daardoor was de smaak uitstekend. De sushirijst was supervers. De beste sushi van Ede
24 feb 2023 om 23:42 Heerlijk gegeten